Menaxhimi i aseteve

Sigurohu që pajisjet e punës të jenë në gjendje të mirë

Provo falas Rezervo një demonstrim
Remato-asset-macbook Remato-assetpassport-iphone

Skaner i integruar në aplikacion

Bëje më të lehtë menaxhimin e veglave

 • Shuko menjëherë informacionin e plotë pas skanimit
 • Vendndodhja GPS e telefonit ruhet në historikun e çdo skanimi

Funksionojnë të gjitha kodet QR dhe barkodet

Ne mund të ofrojmë ngjitëse dhe etiketa të veçanta për ngarkesa të rënda në mjedise të vështira.

Ngjitëse të laminuara

Çelik inoks

Funksionojnë të gjitha kodet QR dhe barkodet

Ne mund të ofrojmë ngjitëse dhe etiketa të veçanta për ngarkesa të rënda në mjedise të vështira.

Ngjitëse të laminuara

Çelik inoks

Inventari

Gjurmo inventarin tënd

 • Mëso me saktësi se çfarë ke, ku e ke dhe në ç’gjendje është
 • Sigurohu që mirëmbajtja e pajisjeve të punës të jetë në kohë

Pasaporta

Siguro një pamje 360° të çdo artikulli

 • Aktivizo menaxhimin me lehtësi për personelin
 • Organizo fotografitë, detyrat dhe dokumentet
 • Shiko historikun e çdo eventi

Inventari dhe mirëmbajtja

Krijo detyra që të kryesh kontrolle

 • Inspekto gjendjen e pajisjeve
 • Planifiko planet e mirëmbajtjes
 • Regjistro vërtetimin e transferimit

You’re in a great bunch

Join the hundreds of happy customers across the globe

Life is easier when all the information is available on the mobile. It's convenient to keep an eye on everything and it works very well. I'm trying to find something to pick on, but I can't think of anything. Many of our assets are worth thousands, and it is very good if things are clear and under control, all the information is there. Very good to see that every saw and tool has records straight about when the oil was last changed, etc.

30 people, roofing contractor

It is very easy to identify when something has changed. A separate bonus is the easy login system - there is no need to remember passwords. It's very good and comfortable, and I haven't seen anyone else doing it like that. The best part is that all the information is in one place and accessible from any computer and phone.

330 people, Cleaning

The asset overview is just amazing. We simply did not know how much did we buy new tools without knowing that the last one was simply forgotten on the site or was stolen.

60 people, General contractor

Thanks to remato we have a good overview of our tools. All of them are marked with QR codes and moving them around between projects is now just a couple of clicks. This gives us accurate info about where things currently are.

30 people, renovation

Both myself and my team have a clear understanding of what tools we have, where they are, and who is responsible for them - always knowing who to ask.

20 people, Electricity

Our tools are now very clearly under control. A good overview of what tools we have, where they are, and who last used them.

30 people, Electricity contractor

Zbulo platformën

Softuer ndërtimi i krijuar për kontraktorë të vegjël e të mesëm që punojnë në terren

Projektet

 • Bëj preventiv dhe planifiko
 • Gjenero propozime
 • Buxhet në kohë reale
 • Galeria e fotografive
 • Planimetri dhe dokumente
 • Ditari i kantierit

Projektet

Budgets, Bids, Schedules, Docs

Personeli

 • Planifikimi
 • Gjurmimi i kohës
 • GPS-ja e pjesëmarrjes
 • Fletë automatike e orëve të punës
 • Biseda në aplikacion
 • Kualifikimet

Personeli

Work Tracking, Qualifications, Reports

Pse duhet të na zgjedhësh

Sepse për ne suksesi yt dhe e gjithë përvoja e klientit është e rëndësishme

I thjeshtë dhe i sigurt

Lehtësia në përdorim dhe siguria janë dy nga vlerat tona bazë

Klienti është i pari

Koha mesatare e përgjigjes është më pak se pesë minuta

Të gjitha në një

Askush nuk dëshiron të përdorë 5 aplikacione të ndryshme për të mbaruar punë

Të gjitha pajisjet

Mund të përdoret me çdo model telefoni, tableti ose kompjuteri përmes internetit dhe aplikacioneve

18 Languages

Cilido në ekipet ndërkombëtare mund të përdorë gjuhën e tij/saj