Njihu me ekipin

Remato u themelua me qëllim krijimin e një vegle të thjeshtë dhe të besueshme për kompani ndërtimi të vogla dhe të mesme për të ndihmuar që të arrini më shumë me më pak.

#StressFreeConstruction

Investitorët tanë

Përveçse të ndjekin firmat e investimit, shumë sipërmarrës të suksesshëm në sektorin e teknologjisë i janë bashkuar misionit tonë. Përfshi themeluesit dhe punonjësit e hershëm të Pipedrive, Bolt dhe Wise.